Z pohádky do pohádky

Přihláška Baliny u Velkého Meziříčí Neděle 7. července od 17:00 - Čtvrtek 11. července 13:00

Tábor pro rodiče nebo prarodiče s dětmi od 3 do 7 let ve stanech s podsadou a zázemím krásného ekocentra Baliny

Pojďte s námi zažít dobrodružství v pohádkovém království, kde je možné všechno. Společně nahlédneme do některých pohádek. Užijeme si spoustu her, zábavy, vyrábění a přírody kolem nás.

Program: v neděli příjezd, ubytování, seznámení se s okolím a sebou navzájem. Program bude probíhat denně od 9 do 16 hodin s polední pauzou, poslední večer bude připraven oheň a noční hra pro děti. Příjezd na tábor je možný i v pondělí ráno do začátku programu.

Cena: 4800 Kč jeden dospělý + jedno dítě, každé další dítě 2 000 Kč
V ceně program (materiály na tvoření, lektor), strava a ubytování.

Ubytování: ve stanech s podsadou se zázemím (WC, sprchy, jídelna,...) v areálu ekocentra Baliny, původně zemědělské usedlosti uprostřed přírodního parku. Více zde.

Strava: plná penze

Kontakt: Dana Fňukalová, dana.fnukalova@chaloupky.cz, 566 522 831 nebo 731 440 924

Vedoucí tábora: Bc. Martina Janečková. Martina pracuje s dětmi přes 15 let. Krom toho, že připravuje a učí skvělé programy v ekocentru Baliny, provází také v Lesní Mateřské školce Chaloupky. Vystudovala vychovatelství, předškolní pedagogiku i pedagogiku volného času.

Povinná pole
Účastník
uveďte vždy ulici a číslo popisné
Další rodinní příslušníci
Zpravodaj
Fakturace
Storno poplatky
50% při odhlášení 30 kalendářních dnů před začátkem akce
100% při odhlášení 10 a méně kalendářních dnů před začátkem akce.
GDPR
Uděluji souhlas se zpracováním níže uvedených osobních údajů.
Osobní údaje mého dítěte:
  • informace o zdravotní pojišťovně, a to pro účely evidence tohoto údaje pro případ úrazu a potřeby ošetření dítěte. Tento osobní údaj se zpracovává po dobu trvání akce a po dobu běhu archivačních a skartačních lhůt;
  • Souhlasím s pořizováním a použitím fotografií a obrazových záznamů mých dětí za účelem propagační činnosti a prezentace na veřejnosti, v tisku, na webových stránkách a na jednotlivých pracovištích školského zařízení po celou dobu existence školského zařízení.

Na přírodě nám záleží!
Proto balíme do použitých krabic.