Radujte se s námi, máme cenu EDUÍNA 2017!

Projekt, který jistě sledujete, získal 1. místo v Ceně odborné poroty a 2. místo v Ceně veřejnosti EDUÍNA 2017 za inovace ve vzdělávání.

 

Jsme rádi, že naše aktivity a filosofie učení se venku oslovuje nejen širokou veřejnost, ale také odborníky ve vzdělávání. Zdá se, že už nám to dochází všem.

Vážíme si toho, že jsme uspěli v konkurenci 96 dalších kvalitních projektů, které byly do ceny Eduína 2017.  Učíme se venku běží teprve půl roku a zatím nemá velkého finančního partnera, který by ho podporoval. Z velké části tak žije díky nadšení lidí, kteří s ním začali.

Žije tak trochu z nadšení lidí, kteří se do něj pustili.  Ocenění nám proto přináší určité zadostiučinění a velkou vzpruhu do budoucnosti. 

Velký dík patří všem učitelům, rodičům a partnerům za podporu, inspiraci a pomoc! Je skvělé, že nám pomáháte, aby se učení venku stalo běžným a mohlo ho zažít každé dítě na každé škole v ČR.

Velké uznání patří Nadaci Vodafone Česká republika, která se naší vize nezalekla a podporuje rozvoj UČÍME SE VENKU pomocí programu Rok jinak.Díky němu jsme získali na rok 2018 marketingového specialistu Jakuba Havla. Máte se na co těšit.
Projekt UČÍME SE VENKU realizujeme společně s organizacemi Lipka a Tereza

Vše o Ceně EDUína,  dalších  vítězích a zúčastněných se můžete dočíst na http://www.eduina.cz/

Na přírodě nám záleží!
Proto balíme do použitých krabic.