RVVZ Vysočina 2018

Kněžice Pátek 13. dubna 2018 od 15:00 - Neděle 15. dubna 15:00

Letošní regionální vzájemná výměna zkušeností na Vysočině motivovaná zlatou horečkou proběhne sice až v dubnu, ale to na Aljašce i v 650 m.n.m. na Chaloupkách sotva sleze sníh, tak se teple oblečte a vybírejte jak z vnitřních programů, tak i z plejády těch venkovních.

Můžete se těšit na svobodnou hru Justiny Danišové, storytelling Martina Haka, výrobu kapesních slunečních hodin Tomáše Krásenského, budeme hledat vnitřní dítě s Honzou Trávníčkem a taky se učit vnímat přírodu, pracovat s krajinou a samozřejmě rýžovat zlato. Nebudou chybět deskové hry a turnaj v Bangu, pozorování hvězdné oblohy, staročeské hry, simulační a strategické hry, rádce mobilními aplikacemi na ven, nebo naopak starobylá večerní čítárna. Čeká vás výsadek, šifrovací kolečko i únikovka. A u toho rýžování zlata, vědomostí, zkušeností a noví kamarádi.

Dress code vyplývá z podtextu akce, nebude chybět country bál, zlato a dolary. Všechny informace o RVVZ na Vysočině, která proběhne 13.–15. 4. 2018 na Chaloupkách v Kněžicích (okr. Jihlava), najdete na www.rvvz-vysocina.cz

Letáček si můžete stáhnout ZDE

Na přírodě nám záleží!
Proto balíme do použitých krabic.